La Carta

Obert tots els dies [Migdia i Vespre]
(12:00-15:00)
(19:30-22:00)


Horari de comandes:

  • · 938740959: Migdia (11-15) / Vespre (19-22)
  • · 605656005 via WhatsApp tots els dies de 9:00 am a 22:00 pm
 

Amanides

  • Amanida de fruits de l’hort amb vinagreta. 6,80€
  • Amanida fantasia: arròs, pollastre, xampinyons, maionesa i pernil ibèric.9,10€
  • Encenalls de pernil ibèric amb pa de coca de Folgueroles amb tomàquet. 14,10€
  • Amanida de tomàquet i mozzarella de búfala.8,85€
  • Amanida de formatge de cabra amb codony i vinagreta de fruits secs.9,55€
  • Tartar de salmó amb alvocat. 10€
  • Coca de pernil Ibèric amb poma i foie caramel·litzat 10,90€
  • Coca de carbassó i llagostins gratinats amb allioli 10,00€

Pastes i arrossos

  • Arròs sec de calamar i botifarra negre 12,65€
  • Arròs de peix i marisc 12,50€
  • Arròs negre amb gamba vermella 15,00€
  • Rissoto de ceps 12,70€
  • Croquetes de pernil ibèric 6,35€
  • Raviolis de verduretes i llagostins amb crema de marisc 10,10€
  • Raviolis de carn amb crema de ceps 9,10€
  • Espaguetis negres amb gambes a la flama 10,00€
  • Lasanya de carn amb beixamel i gratinada 8,20€
  • Lasanya de carn amb beixamel i gratinada 8,20€
  • Raviolis de cua de bou i foie amb crema de parmesà i tòfona 12,00€
  • Espaguetis blancs a la carbonara, pesto o bolonyesa 8,20€

Carns i peixos

  • Melós de vedella amb salsa d’Oporto i crumble 13,20€
  • Espatlla de xai sense feina amb cremós de pastanaga i romaní 11,80€
  • Carpaccio de vedella 9,50€
  • Pop amb sobrassada de Cal Rovira i crema de patata 14,55€
  • Calamarcets a la planxa 10,90€
  • Rap a la marinera amb cloïsses i musclos 18,50€

Postres

  • Tiramisú amb gelat de xocolata blanca 5,50€
  • Coulant de xocolata amb gelat de mango 5,85€
  • Brownie amb avellanes i gelat de vainilla 5,50€
  • Gelats variats 4,50€
  • Pinya natural 3,00€

Pizzes

  • Nostra tomàquet, mozzarella i coberta d’encenalls de pernil ibèric · 14.00€
  • Búfala, ceba confitada, bacon, parmesà i oli d’alfàbrega · 10.80€
  • Sophie tomàquet, mozzarella i coberta de carpaccio de vedella · 10.55€
  • Escalivada amb formatge de cabra, tomàquet i mozzarella · 10.80€
  • Blanca de ceps crema de bolets, ceps i mozzarella · 11.30€
  • Llagostins,alls tendres i trompetes · 13.50€
  • Pagès:crema de bolets,búfala,botifarra esparracada,ceba confitada,parmesà,rúcula · 12.90€
  • Peu de porc amb llagostins i pinyons 12.90€
  •  Hortelano tomàquet, mozzarella, carbassó, albergínia, pebrot, xampinyons i carxofes · 10.00€
  • Margarita tomàquet, mozzarella i pernil dolç · 9.00€
  • Calzone tomàquet, mozzarella, salami, xampinyons, pernil dolç i ou · 10.00€
  • Quatre formatges tomàquet, mozzarella, emmental, gorgonzola i parmesà · 10.40€
  • Quatre estacions tomàquet, mozzarella, pernil dolç, xampinyons, carxofa, tonyina i olives · 10.80€
  • Fumada tomàquet, mozzarella, llom fumat, bacon i Frankfurt · 10.20€
  • Gambes i calamars tomàquet i mozzarella · 11.50€
  • Rústica tomàquet, mozzarella, xistorra, xampinyons, ou, pebrot i bacon · 10.00€

MENÚ DE L'1 AL 5 DE JUNY
(De dilluns a divendres migdia)

Primers

  • Amanida de maduixes amb salmó fumat i nous
  • Amanida fantasia
  • Vichyssoise de calçots amb bacallà i pèsols
  • Albergínia a la parmesana amb pesto i mozzarella de búfala
  • Arròs sec de costella de porc Ral amb carxofes
  • Espaguetis negres a la flama amb llagostins

Segons

  • Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara.
  • Lluç a la planxa amb verdures.
  • Pizza de dos ingredients a triar: pernil dolç, tonyina, bacó, Frankfurt, xistorra, carxofes, carbassó, xampinyons.
  • Suprema de salmó fresc amb compota de poma i vinagreta de verdures
  • Tallata de vedella amb herbes i cebetes glacejades


Postres

  • Tiramisú
  • Pannacotta amb salsa de mango
  • Gelat de vainilla
  • Daus de meló o síndria

Preu del menú: 13,50€

Preu del menú al restaurant: 19,50€ (Inclou pa, beguda, i cafè)